Welcome! Login or register.
FAQ     Search
It is currently Fri Jan 18, 2019 7:08 pm
View unanswered posts | View active topics All times are UTC - 5 hours
Board index » General Discussion » Public

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
Xiaoxiangyu

Joined: Tue Apr 05, 2016 12:04 am
Posts: 1887
 Post subject: orthopedische problemen
PostPosted: Tue Nov 28, 2017 3:50 am 
Het kiezen van de juiste schoenmaat is ook belangrijk voor het behoud van de volledige functionaliteit van de schoen. Je voet breidt uit als hij contact Nike Air Max 1 Womens maakt met de grond vanwege de druk van je lichaamsgewicht. Als u een hardloopschoen kiest die te klein is of precies past, loopt u het risico de naden uit te rekken. Dit is waarom u een hardloopschoen één maat groter dan uw gewone schoen zou moeten kopen. Er moet een duimbreedte zijn tussen het puntje van je grote teen en de naad van je schoen. Je voet heeft Nike Air Max 90 Donna zoveel ruimte nodig om te rollen zonder de punt van je schoen te raken.
"Houd in gedachten dat uw voeten in de loop van de dag met maximaal 4% zullen toenemen. Om dit te verantwoorden bij het kopen van schoenen, is het een goed idee om je schoenen in de namiddag of de avond te kopen, "verklaarde de loopbaancoach.
De juiste rijtechniek voorkomt dat uw voet in de iets te Asics Gel lyte 3 Dames grote schoenen rond schuift en houdt uw hiel in de juiste positie. Dit voorkomt ook schuren op de naden en voorkomt onnodige blaren op uw voeten.

Het type hardloopschoen heeft de grootste invloed op de levensduur van de schoen. Een lichte, neutrale schoen die geen ondersteuning biedt voor orthopedische problemen, gaat niet zo lang mee als een stabiele trailschoen die je voet door de loopcyclus geleidt. Kies dus de schoen die het beste bij uw looptechniek past. Als je Nike Air Max Classic Bw Damen een hardloper bent die al jaren blessurevrij loopt en de goed lopende vorm onder de knie heeft, kun je het doen zonder stabiliteitsfuncties en een neutrale schoen kopen. Maar als uw voet de landing niet goed bestuurt en uw enkel naar binnen of naar buiten rolt, hebt u een stabiliteitsschoen nodig die uw voet van de nodige steun kan voorzien. Stabiliteitsschoenen zijn Nike Air Max 2017 Mujer in twee soorten verdeeld: een overpronatieschoen die voorkomt dat je enkel naar binnen rolt, en een supinatie- of underpronatieschoen die je structuur geeft aan de buitenkant van je voet.

adidas PureBOOSTXadidas heeft de UltraBOOST X ontwikkeld voor vrouwen die hun loopbaan naar een hoger niveau willen tillen. #ultraboostx


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Board index » General Discussion » Public
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Localized by Maël Soucaze © 2010 phpBB.fr

Powered by Guildomatic