Welcome! Login or register.
FAQ     Search
It is currently Tue Oct 23, 2018 11:37 am
View unanswered posts | View active topics All times are UTC - 5 hours
Board index » General Discussion » Public

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
Xiaoxiangyu

Joined: Tue Apr 05, 2016 12:04 am
Posts: 1609
 Post subject: accurate pasvorm betrouwbaar
PostPosted: Mon Dec 04, 2017 3:14 am 
Biomechanica voor voet, enkel, knie en heup zijn complex. Zeer complex. Het is geen Nike Air Max Command Femme rocket science - het is eigenlijk veel moeilijker. En ganganalyse is zowel een kunst als een wetenschap. Naar Nike Janoski Mujer mijn mening kunnen niet-specialisten onmogelijk met elke pati?nt door dit doolhof navigeren. Orthesen mogen niet worden voorgeschreven zonder een grondig onderzoek - minstens een half uur, en meer als de casus complex is.

Maar in Noord-Amerika - en ik heb het zelf hier in Vancouver gezien - vind je lab-gecoate charlatans die correctieve schoen-inzetstukken in winkelcentra gebruiken, met flitsende displays en entertainende technologie om je voeten te "beoordelen" of "scannen" met lasers of infravision ... alles wat je afleidt van hun gebrek aan vaardigheden en echte kennis.

Helaas zijn veel orthesen die aan consumenten worden verkocht wellicht niet meer waard dan de klei waaruit de mal is gemaakt. De effectiviteit van orthesen is onzeker, ongeacht wie ze voorschrijft, wat ik hieronder zal bespreken. De meeste "aangepaste" orthesen zijn meestal alleen maar stukjes plastic die op uw voet Adidas Zx 500 Womens passen. Kan zijn. Geen enkele van de gangbare methoden kan zelfs een accurate pasvorm betrouwbaar maken! Pedorthists en orthotists hebben de beste kans om een ??nuttig recept te geven. Alleen voetballers zijn getraind in zowel loopanalyse, anatomie van het onderlichaam en biomechanica en de eigenlijke vervaardiging van orthese op maat van de voet.2 Alle andere professionals zijn verplicht orthotics te bestellen bij een externe leverancier.

De meeste fysiotherapeuten of chiropractors die orthesen verkopen, vragen een klant meestal om voetafdrukken in schuim in een doos te maken, een formulier in te vullen waarin de eigenschappen van de insert worden vermeld en vervolgens het schuim naar een fabrikant te sturen die wat schoenendozen terugstuurt. Net als lasers in het winkelcentrum kunnen deze procedures de illusie wekken van een "op maat gemaakt" product, maar het is meestal slechts een stukje plastic dat op je voet past. Kan zijn. Geen Adidas Nmd Femme van de gangbare methoden kan zelfs een accurate pasvorm betrouwbaar maken! 3 Laat staan ??een die op welke manier dan ook correct of therapeutisch is. Zulke 'voorschriften' zijn heel gewoon, maar wijzer en ethischer praktiseren ze wijselijk. Deze massagetherapeut Nike Air Max 95 Femme beschreef me hoe ze het verkooppraatje weigerde:

Een paar jaar geleden kreeg ik een telefoontje van een bedrijf dat me een franchise wilde verkopen om orthesen te verkopen en te passen. Blijkbaar zou ik hier heel goed geld voor kunnen verdienen. Ik ben een massagetherapeut en ik denk dat ik een beter dan gemiddelde kennis heb van voeten en lopen, maar ik beschouw mezelf niet als gekwalificeerd om orthesen te passen en te verkopen. Geen angst, de bedrijfsvertegenwoordiger zei dat ze iemand zouden sturen om me te trainen - voor een halve dag! De verkoper leek verbaasd dat ik deze geweldige kans afgewezen heb. Ik verwijs mijn klanten liever naar een persoon die gekwalificeerd is om dit werk te doen.


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Board index » General Discussion » Public
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Localized by MaĆ«l Soucaze © 2010 phpBB.fr

Powered by Guildomatic