Welcome! Login or register.
FAQ     Search
It is currently Fri Feb 15, 2019 9:58 pm
View unanswered posts | View active topics All times are UTC - 5 hours
Board index » General Discussion » Public

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
Xiaoxiangyu

Joined: Tue Apr 05, 2016 12:04 am
Posts: 1932
 Post subject: laarzen en schoenen
PostPosted: Tue Dec 05, 2017 3:26 am 
De oude mantra van bergbezoekers is dat "het vijf keer zoveel energie kost om gewicht op je voeten te verplaatsen als om gewicht op je rug te verplaatsen." Door deze logica heeft het overschakelen van laarzen van vier pond naar wandelschoenen van twee pond hetzelfde effect als het verwijderen van tien pond uit je rugzak. Deze aanzienlijke energiebesparing is een belangrijke reden om rekening te houden met het gewicht van uw schoenen.

Bij Nike Air Max Thea Donna OutdoorGearLab pleiten we over het algemeen voor een lichtere uitrusting omdat het je in staat stelt om sneller en vrijer te bewegen tijdens je avonturen. We hebben geconstateerd dat dit ook van toepassing is op schoeisel. Hoewel zware laarzen een doel hebben in specifieke toepassingen, heeft het lichte gewicht van een schoen de voorkeur. Hoewel de gewichtsvariatie tussen de lichtste en zwaarste modellen die we in deze test testten ongeveer een half pond was, was zelfs dat kleine verschil voor ons merkbaar. Er komt echter een moment waarop te licht kan leiden tot een gebrek aan ondersteuning, zoals bij de Ahnu Sugarpine WP, maar als je onder de 2 pond per paar kunt blijven, dan zullen je voeten je bedanken.

Het begrijpen van de verschillende componenten van een schoen kan u ook helpen om de materialen die in de constructie worden gebruikt beter te begrijpen. Waarom is dit relevant? Wandelschoenen, en de meeste andere schoenen, worden geadverteerd met veel vakjargon om materialen en constructiemethoden te benadrukken om u, de wandelaar, te verzekeren dat uw schoenen geschikt zijn. Maar als je niet weet wat al het jargon betekent, worden de gemarkeerde aspecten van de Adidas Zx 700 Damenschoenen niet relevant. Hieronder is een uitsplitsing van de delen van een wandelschoen, van boven naar beneden, en de aanbevolen materialen om naar te zoeken.

Het bovendeel is in wezen al het materiaal boven de rubberen zool. Het verwijst naar de belangrijkste materialen die worden gebruikt om uw voeten te beschermen tegen de elementen. Dit deel van de schoen moet ademend zijn en is ook het belangrijkste bij het overwegen van waterbestendige eigenschappen. Abrasion zal de sterkte en duurzaamheid van dit materiaal testen, dus kies voor materialen die slijtvast zijn of bestand zijn tegen intensief gebruik, zoals slijtvast gaas, leer en synthetisch leer en suède. Bovenwerk van massief leer heeft de neiging om het meest duurzaam en langdurig te blijven, maar zal het minst ademend zijn als het niet wordt gemengd met gratis stoffen.
Adidas Superstar Donna
Het interieur van een schoen is gevoerd om vocht te beheersen van zweten, natte paden en regen. In de winter laarzen en schoenen, zal die voering ook isolatie bieden, maar lente, zomer en herfst wandelen vereist meestal niet veel isolatie. Gangbare voeringmaterialen zijn synthetische stoffen, polyester gaas, slijtvaste stoffen en waterdichte voeringen. Een waterdichte voering is vergelijkbaar met het inpakken van uw voet in een plastic sok voordat u deze in uw schoen stopt, behalve dat deze technologie al in de voering is ontworpen om uw voeten droog te houden van contact met buiten water.

Binnenzool, tussenzool en buitenzool
De binnenzool is waar je voet op rust. Het is een afneembaar (en vervangbaar) stuk dat in verschillende mate van kwaliteit wordt geleverd. We hadden enkele inlegzolen die wegwerpstukken waren, zoals de Asolo Adidas Gazelle Womens Outlaw GV - Dames en anderen die even hoog waren als een duur aftermarket-paar, zoals op de Oboz Sawtooth Low BDry. Aanpasbare inlegzolen zijn gemaakt van koolstofvezel, traagschuim of gel en kunnen de ondersteuning en het comfortniveau verhogen. U kunt de fabriekszolen vervangen of bovenaan plaatsen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur of als u het volume van de schoen wilt verminderen.


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Board index » General Discussion » Public
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Localized by Maël Soucaze © 2010 phpBB.fr

Powered by Guildomatic