Welcome! Login or register.
FAQ     Search
It is currently Tue Oct 23, 2018 11:52 am
View unanswered posts | View active topics All times are UTC - 5 hours
Board index » General Discussion » Public

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
Nuliba

Joined: Sun Nov 01, 2015 9:56 am
Posts: 103
 Post subject: Beyond aangeboren prestige van de top
PostPosted: Tue Apr 05, 2016 1:58 am 
Nike atleet Tony Finau, Nike Air Max 1 Damen der toegetreden Nike afgelopen januari, beweerde een monumentale overwinning op zondag met zijn nieuwe Nike-apparatuur.

Aan het Puerto Rico Open, Adidas Yeezy Boost 350 Femme Finau pakte zijn eerste PGA Tour titel op de derde play-off hole na het zinken van een drie-voet putt voor birdie met zijn Nike Method Converge S2-12 putter. In de winderige omstandigheden naar Coco Beach, de 26-jarige de macht hitter vierde plaats in rij-afstand van gemiddeld 302-yard bediend met de combinatie van zijn Nike Vapor Fly bestuurder en Nike RZN Tour Black bal. Tot nu toe in 2016 Finau neemt het gemiddelde van zeven meer yards in rijafstand forhold zijn 2015 seizoen en wordt n?rvarande de eerste plaats op de PGA Tour.

"Ik heb niet de www.aquanimal.fr bal beter gereden in mijn carrière dan ik dit jaar hebben", bevestigt Finau. "Ik hou van een bedrijven bestaan ??deksel op mijn golfbal, zodat de RZN Tour Black bleek de perfecte bal voor mij. Het is de beste bal die ik ooit heb gespeeld. "

Voor disse verzamelaars, Air Max is manier van leven, een obsessie, een vorm van zelfexpressie. Sommige hebben vergaard Duizenden Air Max silhouetten, terwijl anderen beschikken over een aantal van de mooiere samenwerkingen die ooit zijn uitgebracht. Maakt niet uit wat Sina collecties uitzien, ze hebben allemaal één ding gemeen: een diepe passie voor Visible Air.

De 12-koppige Wereld Gebruik Team werd vandaag meddelat voor de Nike Hoop Summit 2016. De premier jaarlijkse basketbal spel met veel van 's werelds toonaangevende basketballers leeftijd van 19 jaar of jonger, zal de 19e jaarlijkse top Air Jordan 12 Femme plaats in het Moda Center in Portland, Oregon, op zaterdag 9 april

De jaarlijkse spel kuilen the World Select Team tegen de USA Basketball Junior Nike Air Max 90 Dames Nationale Selectie Team, som har elite Amerikaanse high school senioren. De World Team achtervolgt zijn vierde overwinning in de laatste vijf wedstrijden. Ze sloegen de Verenigde Staten 84-75 in 2012 en 112-98 in 2013. In 2014 de gastheren opgeteld een 84-73 overwinning, maar de World Team antwoordde met een spannende 103-101 overwinning vorig jaar.

Beyond aangeboren prestige van de top, is de deelname aan het spel gezien als een stap in de richting van professionele spelen. Met ingang van oktober 2015, 111 Hoop Summit alumni waren actief in de NBA, bijna een kwart van de gehele competitie, en een totaal van 178 Hoop Summit alumni havebeen professioneel udarbejdet.


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Board index » General Discussion » Public
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Localized by Maël Soucaze © 2010 phpBB.fr

Powered by Guildomatic