Welcome! Login or register.
FAQ     Search
It is currently Fri Jan 18, 2019 5:07 am
View unanswered posts | View active topics All times are UTC - 5 hours
Board index » General Discussion » Public

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
Xiaoxiangyu

Joined: Tue Apr 05, 2016 12:04 am
Posts: 1887
 Post subject: miljoen mensen achter zich
PostPosted: Tue Mar 13, 2018 2:44 am 
Het probleem voor Liu is dat zijn succes zo afhankelijk is van techniek. Kijkend naar Allen Johnson, zou je denken dat het doel is om de hindernissen zo snel mogelijk weg te werken. Kijkend naar Liu, zou je denken dat er automatische Adidas Superstar Femmediskwalificatie was om ze aan te raken - hij is zo soepel, zo technisch bekwaam en daarom zo consistent. Het gevaar is dat hij onder de last van één miljard hoop technische fouten maakt - je maakt eerder dat soort fouten dan dat je te langzaam rent. En dat betekent dat zijn kracht waarschijnlijk onder die druk wordt be?nvloed. Het wordt dus een fantastische race om te kijken, met bijna ondraaglijke spanning voor de miljarden die ernaar kijken.

Of de Amerikaanse uitdaging er toe zal leiden, is een ander verhaal - de Amerikaanse hordelopers zijn, beleefd en ervaren. Het lijkt erop dat dezelfde drie van de vier mannen (Johnson, nu met pensioen, Trammell en Dominique Arnold) voor altijd in de buurt zijn geweest, en hoewel ze nog steeds in staat zijn tot snelle tijden, denk ik dat de sub-12.95sec range waar Liu toe in staat is is Nike Air Max 95 Femme misschien meer dan dat. Evenzo is Ladji Doucoure, wereldkampioen 2 jaar geleden, vrij slecht gevallen en lijken de Cubanen in de beste tijden inconsistent. Dus de weg is open voor Xiang Liu om te leveren wat iedereen verwacht, maar het zal nog steeds een geweldige race zijn.

Maar voor nu staat Wariner alleen aan de top van het evenement - hij verbeterde zijn PB en claimde de titel van de 3e snelste in de geschiedenis, en heeft alleen Butch Reynolds en Michael Johnson te pakken. Johnson, die zijn mentor is, zegt dat hij dat wereldrecord zal breken - hij is pas 23 jaar oud - maar weinigen zouden erop wedden. Er zijn natuurlijk veel vergelijkingen met Johnson, maar afgezien van de snelheid en de verzameling gouden medailles lijken er weinig andere overeenkomsten te zijn. Zeker, Johnson had zijn eigen stijl, hoewel Wariner gunstig kan Nike Air Vapormax Dame vergelijken in termen van het handhaven van zijn vorm gedurende de race. Maar Johnson had een buitengewone snelheid van 200 meter, iets dat Wariner niet heeft - zijn 200 miljoen PB is "slechts" 20,19 seconden! Dat is bijna een volledige seconde van Johnson's, maar hij zal die tijd uitdagen.www.adamdavis.fr Zijn kracht is dan ook grotendeels hetzelfde als die van Felix, eerder uitgelegd. Zijn vermogen om zijn vorm te behouden, het minste vertragen in de laatste 100 meter, is het verschil. Ik zou nog steeds graag zien dat hij ongeveer 3 maanden aan die 200 meter snelheid werkte. Als hij dat tot onder de 20 seconden haalt, is dat 400 meter wereldrecord echt in gevaar. Natuurlijk is het nooit zo eenvoudig, maar hij is pas 23, en tijd, plus training zal Wariner lang zien rondlopen.

Er kunnen weinig atleten zijn die te maken krijgen met de druk die Xiang Liu verwacht in de Olympische Spelen van volgend jaar in Beijing. Misschien zal Cathy Freeman van Australi?, in de moderne tijd, zich verhouden tot de situatie van Xiang - ze had een paar miljoen mensen achter zich, maar Xiang zal een miljard Chinezen verwachten dat hij zal winnen. Elke Nike Air Max Tavas Womens keer als hij racet, tussen nu en die Olympische Spelen, is een andere test voor hem - kan hij de druk aan? Weinig mensen noemen zijn naam zelfs zonder naar de Olympische Spelen te verwijzen. Vergeet de vriendschappelijke wedstrijden (de Olympische Mascottes van Beijing), Xiang Liu is het gezicht van Beijing 2008.

En in de 110 m Hurdles-finale van vanavond slaagde hij voor zijn eerste grote test, waarbij hij goud won met een stijging van de laatste twee vluchten van hindernissen, om zich te verwijderen van Terrence Trammell uit de VS. Beide mannen braken 13 seconden, met Liu's winnende tijd 12,95 seconden.


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Board index » General Discussion » Public
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Localized by Maël Soucaze © 2010 phpBB.fr

Powered by Guildomatic