Welcome! Login or register.
FAQ     Search
It is currently Fri Jan 18, 2019 5:11 am
View unanswered posts | View active topics All times are UTC - 5 hours
Board index » General Discussion » Public

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
Xiaoxiangyu

Joined: Tue Apr 05, 2016 12:04 am
Posts: 1887
 Post subject: overtuiging dat de sprinter hoger
PostPosted: Mon Apr 16, 2018 3:42 am 
Frankie Lor Fu-chuen heeft zichzelf al gevestigd als de "Koning van Klasse Vijf" en kan zijn voorsprong behouden in het trainerskampioenschap met nog eens twee overwinningen in de laagste klasse in Happy Valley op woensdagavond met Brilliant Monkeys en Seven Luck.

Lor startte het seizoen met 13 paarden van 40 of lager maar heeft veel van de vorm van de stabiele transfers omgedraaid en heeft tot nu toe een ongelooflijke strike-score in klasse vijf verzameld.

De 23 overwinningen van het eerste jaar geven hem een ??voorsprong van zes in kampioenschapsrace op voormalig baas John Size na 25 bijeenkomsten en een algemene slagingspercentage van 22 procent is ook het beste van elke trainer.

In klas vijf heeft Lor een ongelooflijke 11 gewonnen van 26 voor een slagingspercentage van 42 procent en hij lijkt erop voorbereid om daarop voort te bouwen met Brilliant Monkeys and Seven Luck.

Brilliant Monkeys had een record van twee van 22 voor ex-trainer Michael Chang Chun-wai, maar won niet sinds december 2015 en worstelde met verschillende problemen, waaronder bloedingsaanvallen en chronische gewrichtsproblemen.

Lor en zijn staf lijken Brilliant Monkeys zich weer goed te voelen en het helpt ook dat de waardering van de zeven-jarige is gedaald tot 30.

Brilliant Monkeys ging naar de races na twee goede proeven en een solide basiswerk. Lor koos 1.400m opdrachten bij Sha Tin, het toneel van de twee overwinningen van de ruin.

Getrokken barrière 10, Brilliant Monkeys was langzaam weg en Nash Rawiller werd gedwongen zich te vestigen in de buurt van de achterkant van het veld in een race waarbij koploper Gainfuljet de procedure controleerde.

Lor heeft ook twee winnaars van de laatste start die Asics Gel Lyte 5 Femme teruggaan naar de Vallei die moeilijk te verslaan zullen zijn met Confucius Spirit (Alex Badel) die met barrière 1 komt in de Class Four Kowloon City Handicap (1.200m) en Fruitful Life (Teetan) opvoeren naar 2.200m in de Class Four Ma Tau Wai Handicap.

Confucius-geest krabbelde nog maar net van het begin af, maar werd gedwongen om van de een na laatste plaats te komen nadat hij uit een brede poort gesprongen was.

Barrière één betekent dat Badel dichter bij de vlucht kan zijn, een racepatroon dat in het verleden heeft gewerkt voor Confucius Spirit.

Fruitful Life is met succes van start gegaan naar 1.800 meter vanaf 1.650 meter, maar de verbetering zou moeten doorgaan als de vijfjarige opnieuw verder gaat.

Een dagopname in Happy Valley was het toneel van een van de mooiste momenten van Caspar Fownes als een trainer en de "King www.oteasturias.es of The Valley" trekt vandaag de stad over met een sterk team onder leiding van sprinter Southern Legend in de klasse Two Yip Fat Handicap (1.200 m).

Fownes heeft zes winnaars getraind tijdens een dagvergadering op het stadscircuit in juni 2010 en hoewel het even goed is als dat persoonlijke record moeilijk zal zijn, heeft de populaire trainer een sterke hand voor de enige dagopstelling van het seizoen.

Southern Legend (Nash Rawiller) zal op weg zijn om een ??perfecte staat van dienst te behouden na zijn stormloop naar huis om eind vorig seizoen in Klasse 2 te winnen en hoewel hij onhandig heeft getekend, heeft Fownes vertrouwen.

Hij is zo overtuigd dat de trainer zegt dat dit gemakkelijk de laatste kans kan zijn dat de vijfjarige op de kleinere baan komt, gezien zijn overtuiging dat de sprinter hoger in de kijkcijfers Adidas Yeezy Boost 350 Donna staat.

"Hij is nu 96, maar in mijn gedachten is hij zeker een drievoudig paard," zei Fownes. "Hopelijk kan hij samen een aantal goede inspanningen leveren en die rating behalen. Ik weet dat hij een manier heeft om tegen die topsprinters in te gaan, maar misschien kan hij tegen het einde van het seizoen de weg vinden naar de top vijf of zes sprinters in de stad. Laten we hopen dat er tegen Sha Tin alleen nog maar races voor hem zijn. '


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Board index » General Discussion » Public
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Localized by Maël Soucaze © 2010 phpBB.fr

Powered by Guildomatic