Welcome! Login or register.
FAQ     Search
It is currently Fri May 25, 2018 11:21 am
View unanswered posts | View active topics All times are UTC - 5 hours
Board index » General Discussion » Public

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
Xiaoxiangyu

Joined: Tue Apr 05, 2016 12:04 am
Posts: 1399
 Post subject: bovenkant van de schoen betekent
PostPosted: Wed May 16, 2018 3:24 am 
Jamie had eerder het idee van het voltooien van een marathon verdisconteerd, niet op basis van een onvermogen om te trainen, maar bezorgdheid over logistiek voor de lange tijd die nodig was om te voltooien, evenals alle bijbehorende vergunningen. Jamie is een zeer vastberaden atleet met de mentale kracht om te proberen welke schattingen er tussen een 15 en 16 uur durende run zijn. Jamie is de afgelopen 5 jaar een vaste waarde geworden in de gemeenschap van Washington DC, en dankzij haar actieve betrokkenheid is ze ook ambassadeur geworden voor de toegankelijkheid van de sport voor Nike Air Max Zero Femme iedereen die wil proberen te rennen en te investeren in zichzelf en hun training.

Jamie schrijft toe om haar te helpen de beste en meest zelfbewuste versie van haarzelf te worden, in het besef dat ze misschien niet precies weet hoe ze een doel gaat bereiken, maar dat ze de tools en de drive heeft om dingen te laten gebeuren.

Buiten het draaiende bedrijf werkt Jamie al meer dan 15 jaar in de gemeenschap voor gehandicapten, diversiteit en inclusie. Hoewel ze niet probeert of aanneemt om te spreken voor alle mensen met een handicap, omdat ze erkent dat iedereen een uniek en krachtig verhaal heeft om te delen, gelooft Jamie dat als haar hardlopen verandert, de manier waarop iemand over denkt of met iemand in wisselwerking staat met een handicap, dat is een fantastisch en heilzaam resultaat. Ze hoopt dat haar verhaal anderen, met en Nike Air Max 2016 Damen zonder handicaps, aanmoedigt om dingen uit te proberen die ze eerder dachten dat onmogelijk was, en dat toont de kracht van zichzelf zijn.

Jamie omringt zichzelf met een divers team van gewaardeerde vrienden, zonder wie dit allemaal niet mogelijk zou zijn. Als ze de eindstreep passeert, beschouwt ze de prestatie als een groepsprestatie op basis van de unieke vaardigheden die elke persoon aan de inspanning levert.

Hoewel Jamie al enkele jaren zelfstandig is opgeleid, is ze zeer serieus met elk van de noodzakelijke vereisten om haar in de best mogelijke vorm te brengen om een ??doel in een andere klas te bereiken dan al het andere waarvoor ze eerder heeft geprobeerd te hardlopen. Dientengevolge is ze zeer verheugd om samen te werken met Pacers Running en Fitness Together voor haar trainingsplan, conditionering en crosstraining en Adidas Superstar Womens Mighty Meals voor haar voeding.

Als je een sneakerfreak bent zoals ik, kom je vaak wel eens tot de vraag: hoe kwam de schoenenontwerper naar deze plek? Schepsels. Insecten. Kevers. Dat is hoe. Net als veel andere disciplines kijkt schoeiselontwerp vaak naar de natuur voor inspiratie. In dit geval was het de hert kever (sub-groepering van kevers bekend om hun knijpers). Het exoskelet en aanhangsels zijn uitstekende weergaven van structuur, bescherming en ondersteuning voor dit insect - drie zeer belangrijke attributen waarmee rekening moet worden gehouden bij het maken van een hardloopschoen.

Waarin vertaalt zich dit in het ontwerp van de Wave Horizon 2? In de bovenkant van de schoen betekent dit dat je een beschermende kooi gaat hebben. De bescherming door de bovenkant van Wave Horizon 2 is een combinatie van reflectiviteit, Adidas Superstar Mujer ondersteuning en aanpassingsvermogen. De middelste laag van de kooi is een sterk reflecterend maaswerk, ontworpen voor veiligheid op die lage lichtruns. Het exoskelet van de schoen is een 3-d afgedrukte eenheid. In tegenstelling tot de harde crunchy shell van de Stag-kever, is de kooi van de schoen (shell) ontworpen om de voet op het platform te houden, terwijl hij zich aanpast aan de behoeften van de voet wanneer de hardloper in beweging is. Als we naar de tussenzool van de schoen kijken, ziet u een zeer gecompartimenteerd ontwerp - elke gelede pod is ge?nspireerd op het gesegmenteerde ontwerp van de ledematen van de kever. Elke pod kan onafhankelijk van de andere werken, maar als ze allemaal samenwerken, heb je onze SmoothRide ervaren.

Dat is tenslotte waarom we dit doen. Het gaat om het leveren van een ervaring. De ervaring die je kunt verwachten in Wave Horizon 2 is erg "Mizuno" in termen van de energieke rit waar je van houdt, dankzij Wave-technologie, maar het is ook zo veel meer. De Wave Horizon 2 zal een favoriete schoen zijn voor hardlopers die alles op alles willen hebben. MAXIMAAL KUSSEN en MAXIMALE SUPPORT. Oh, en om nog te zwijgen van het heeft een vrij koel ontwerpverhaal om met uw lopende partner op uw volgende lange looppas te delen. Ga verder!


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Board index » General Discussion » Public
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Localized by MaĆ«l Soucaze © 2010 phpBB.fr

Powered by Guildomatic