Welcome! Login or register.
FAQ     Search
It is currently Fri Feb 15, 2019 10:20 pm
View unanswered posts | View active topics All times are UTC - 5 hours
Board index » General Discussion » Public

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
Xiaoxiangyu

Joined: Tue Apr 05, 2016 12:04 am
Posts: 1932
 Post subject: prestatiemetingen zoals Suffer
PostPosted: Thu Oct 11, 2018 4:14 am 
Hoewel er veel actieve apps zijn die geavanceerde trackingfuncties beloven,
de meeste zijn gewoon te zwaar voor Android-smartphones op instapniveau. Als u op zoek bent naar een app die lichtgewicht is, eenvoudig en alle geavanceerde navigatiemogelijkheden heeft, zult u gewoon van Pumatrac houden.

De overzichtelijke interface in zwart-wit is extreem intu?tief en minimalistisch, waardoor de app extreem gemakkelijk te gebruiken is terwijl u op de vlucht bent. Hoewel er geen enkele functie is waarmee Pumatrac zich onderscheidt van anderen, doet de app het een goed werk om eenvoud en geavanceerde functionaliteit te combineren.

Pumatrac kan bijvoorbeeld worden gebruikt om meer dan 30 fitnessactiviteiten Nike Air Pegasus 89 Damen bij te houden, behalve hardlopen. Het wordt www.mercedesleases.co.uk geleverd met automatische pauzemogelijkheden, wat betekent dat de app automatisch pauzeert als je stopt om op adem te komen.

Het heeft ook een ingebouwde sociale nieuwsfeed die je verbindt met hardlopers om je heen, en laat je deel uitmaken van de lokale hardloopgemeenschap. Om je concurrerend te houden, onderhoudt de app een intern leaderboard, zodat je real-time inzichten krijgt in hoe andere actieve hardlopers in de app het doen.

Net als RunGo kunt u met Pumatrac ook verschillende routes in uw omgeving verkennen en navigeren. Deze runs zijn echter meer door de gebruiker gedefinieerd, wat betekent dat je alleen toegang kunt krijgen tot routes die eerder werden gedekt door hardlopers.

Puma realiseert zich ook dat consistentie het essenti?le ingredi?nt is als het gaat om het bereiken van je fitnessdoelen, daarom biedt de app beloningen Asics Gel lyte 5 Womens voor de meest actieve hardlopers, en blijven mijlpalen ontsloten naarmate ze verder komen. Het onderhoudt ook hun run-statistieken en geeft hen belangrijke inzichten in elke run, zodat ze hun voortgang kunnen begrijpen en visualiseren.

Wilt u weten hoe uw timing zich verhoudt tot de beste hardlopers ter wereld? Wil je contact maken met enkele van de fitste atleten en zien hoeveel ze elke dag trainen?

Strava is er voor jou.

Naast het bijhouden van belangrijke statistieken zoals tempo, snelheid en verbrande calorie?n, zoals andere fitness-apps, maakt Strava een lijst met verschillende segmenten op je route terwijl je op de vlucht bent, en vertelt je hoe je timing zich opstapelt tegen andere lopers om je heen.

Met Strava's krachtige functie voor doelbewaking kunnen lopers bijvoorbeeld een tijd-, afstands-, kracht- of segmentdoel Nike Cortez Mujer instellen en de voortgang onderweg volgen. Het wordt ook geknuppeld met uitgebreide prestatiemetingen zoals Suffer Score (meet hoe hard je het probeert), Power Meter-analyse (tweede-per-seconde-prestaties) en Race-analyse (visuele analyse van tempo over een traject) die diepgaande inzichten bieden om je training naar het volgende niveau te brengen.

Strava is ook een geweldige community-app, voor hardlopers, die socialiseren en contact willen maken met andere lopers in het gebied. Strava geeft elke runner bijvoorbeeld een individuele rangorde op basis van hun prestaties, zodat je je wekelijkse of maandelijkse prestaties direct kunt vergelijken met je vrienden of andere hardlopers in de buurt.

Dat gezegd hebbende, als u zich zorgen maakt over uw privacy en uw activiteiten echt privé wilt houden (u wilt bijvoorbeeld Nike Air Max Command Donna niet dat mensen weten waar u woont!), Blijf dan bij andere actieve apps op de lijst.


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Board index » General Discussion » Public
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Localized by Maël Soucaze © 2010 phpBB.fr

Powered by Guildomatic