Welcome! Login or register.
FAQ     Search
It is currently Fri Mar 22, 2019 9:55 pm
View unanswered posts | View active topics All times are UTC - 5 hours
Board index » General Discussion » Public

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
Xiaoxiangyu

Joined: Tue Apr 05, 2016 12:04 am
Posts: 2063
 Post subject: resultaten van de afgelopen
PostPosted: Thu Nov 08, 2018 3:46 am 
Adidas heeft vandaag hun Futurecraft 3D-initiatief aangekondigd, dat gebruik maakt van futuristische 3D-printtechnologie om een ??individuele specifieke hardloopschoen te cre?ren.

Om van het einde af te beginnen, is de visie dat je in de nabije toekomst in een Adidas-winkel kunt stappen en je voeten kunt vormen en lopen kunt analyseren aan de hand van technologie?n voor footscanning terwijl je kort op een loopband rent. Wacht een paar minuten en een 3D-geprinte schoen wordt speciaal voor u gemaakt, precies gevormd om uw specifieke Adidas Nmd Donna voettype en loop beter te ondersteunen en te dempen.

Adidas Adidas Zx 750 Damen is een partnerschap aangegaan met Materialise, een Belgisch technologiebedrijf, om deze visie tot leven te brengen.

Geen verdere details werden aangekondigd, maar het persbericht vermeldt dat in de komende 6 maanden meer details zullen volgen met betrekking tot Futurecraft 3D en de rest van de Futurecraft-reeks projecten.

Op dit moment, hieronder een video-preview van de schoen (hint: het ziet er heel interessant uit). Volledig persbericht na de video. Ga voor meer informatie naar Adidas.

Het geweldige team van HYPEBEAST heeft zojuist een heel coole video uitgebracht met de achtergronden van hoe de nieuwe Adidas Ultra Boost, met zijn PrimeKnit-bovenwerk, in de fabriek is gemaakt.

Het bovenste deel van PrimeKnit moet CAD-getekend zijn op de computer. Daarna worden Adidas Eqt Support Adv Dames 3 kleuren gemengd. De weefmachine begint zijn werk door het volledige bovenwerk te breien. Elk stuk wordt gecontroleerd.

Met behulp van een vorm en een snijmachine worden gaten voor de voering en de tong gemaakt.

Labels worden vastgelijmd aan de binnenzool.

De plastic delen van de bovenkant zijn op de PrimeKnit genaaid.

Bij deze stap krijgt het bovendeel een tweede kwaliteitscontrole.

Het bovenleer houdt stand wat betekent dat een plastic vorm van een voet wordt ingebracht om het bovendeel in de exacte vorm te houden die het zal hebben als de schoen klaar is.

De kunststof hielkap en de rubberen buitenzool zijn (met de hand) aan de Boost tussenzool gelijmd.

Het lastigste onderdeel is om het bovenstuk boven de zooleenheid te lijmen - dit gebeurt met de hand, meestal door de meest vakkundige werknemers in de fabriek.

De grootste Nike Air Zoom Pegasus 35 Femme verandering is de introductie van hun nieuwe "EVERUN" -schuimmateriaal en het gebruik ervan in de schoenen. Laten we beginnen met het nieuwe materiaal.

Volgens Saucony is EVERUN responsiever (83%) dan hun vorige materialen en de eigenschappen ervan duren 3 keer zo lang.

Wat het gebruik betreft, is een laag EVERUN niet (alleen) in de tussenzool gepositioneerd, maar direct onder de inlegzool (zie afbeelding hieronder). Wat dit belooft, is om de kracht over een groter gebied en dichter bij de voet te verspreiden.

We hebben samengewerkt met Andrew Ndikom van Statskom, een in Londen gevestigd statistiek- en analysebedrijf, om de resultaten van de afgelopen 30 jaar van NYC Marathon-resultaten te analyseren.

Als we naar elke maatregel kijken, zoals eindtijden, geslacht, Adidas Gazelle Femme leeftijden, land van herkomst, proberen we het verhaal van deze Nike Air Max Zero Femme ongelooflijke race door zijn aantal te vertellen.

Alle statistische analyse werd uitgevoerd met behulp van het WPS-softwarepakket.

We hopen dat je de resultaten interessant zult vinden: het was lang, hard werken en we hebben er enorm van genoten.


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Board index » General Discussion » Public
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Localized by MaĆ«l Soucaze © 2010 phpBB.fr

Powered by Guildomatic