Welcome! Login or register.
FAQ     Search
It is currently Fri Mar 22, 2019 9:08 pm
View unanswered posts | View active topics All times are UTC - 5 hours
Board index » General Discussion » Public

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
Xiaoxiangyu

Joined: Tue Apr 05, 2016 12:04 am
Posts: 2063
 Post subject: volledige duimbreedte op de kleinere
PostPosted: Thu Mar 14, 2019 3:25 am 
Het probleem met rennen is dat het repetitief is - je benadrukt bij elke stap dezelfde delen van je lichaam. Dit is vooral zo als u op een stevig en plat oppervlak rent. Om de belasting naar verschillende delen van uw lichaam te verspreiden, kunt u uw gang veranderen door op verschillende snelheden te rennen, heuvels op en af ??of off-road. Een combinatie van al deze factoren zal de kans op letsel verminderen.

"Het is gemakkelijk om het paar schoenen uit de kast te trekken waaraan je de voorkeur geeft".

Het andere dat je kunt vari?ren, is de interface tussen jou en de grond - de schoenen die je draagt. Elke verschillende loopschoen die u aantrekt, zal uw gang enigszins veranderen en uw voet een andere stimulans geven. Het is de variatie Nike Air Max 95 Damen die een manier zal zijn om blessures te voorkomen. Persoonlijk ben ik vrij strikt met mezelf en draag nooit dezelfde schoen twee keer achter elkaar. Het is gemakkelijk om het paar schoenen uit de kast te trekken waaraan u de pasvorm en het gevoel geeft. Langdurig religieuze afwisseling van uw schoenen zal echter helpen bij het voorkomen van zich herhalende Nike Air Max 90 Mujer type verwondingen. Dit wordt ondersteund door een wetenschappelijk onderzoek dat in 2013 werd uitgevoerd en waarin werd vastgesteld dat je 39% minder kans had om gewond te raken als je je hardloopschoenen afwisselde dan wanneer je constant in dezelfde schoenen rende. Bekijk de studie over draaiende hardloopschoenen.

Wanneer je specifiek rent of zelfs maar een beetje loopt, zullen je voeten uitzetten. Om je voeten in staat te stellen schokken op te vangen en van de vloer te springen, Nike Air Huarache Mujer moet je ervoor zorgen dat je voldoende ruimte hebt op je hardloopschoenen.

Doe de schoenen aan en duw de hiel van je voet stevig in de hiel van de schoen. Maak dan de veters vast. Ga rechtop staan ??en plaats uw volledige lichaamsgewicht op één voet. Je moet ongeveer een duimbreedte hebben tussen het einde van je langste teen en het uiteinde van de Nike Air Max Thea Mujer schoen. De schoen moet breed genoeg zijn om je tenen comfortabel te kunnen bewegen. Het is het beste om beide voeten te proberen, want het is heel gewoon om een ??voet langer te hebben dan de andere. Ik heb volledige duimbreedte op de kleinere voet en een halve duimbreedte op de langere voet werkt voor de meeste mensen.

Als je hardloopschoenen of cross-country spikes koopt, breiden je voeten niet zoveel uit als de grond waarop je loopt zachter is. U wilt ook niet dat uw voet in de schoenen Adidas Zx 750 Damen draait terwijl u zich rond een heuvel vormt. In dit geval zal een halve duim breedte tussen je langste teen en het einde van de schoenen meestal de slag doen.

Als u in de schoenen beweegt, mag uw hiel niet uit de hielkap van de schoen komen.

We raden je altijd aan om je nieuwe schoenen een paar uur bij je thuis te dragen voordat je ermee naar buiten Nike Air Force 1 Womens gaat. Dit is zodat je voeten warm worden in de schoenen en je je er nog comfortabel in voelt.


Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Board index » General Discussion » Public
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Localized by Maël Soucaze © 2010 phpBB.fr

Powered by Guildomatic